×

Vásároljon kategória szerint

Szenvedélyünk az exkluzivitás és az eredetiség. Az idő szellemével haladva követjük és nagyra értékeljük a legújabb trendeket, ezáltal változatosságot és rugalmasságot kínálunk. Fedezze fel Premium és Casual kollekciónkat:

Premium

Kollekció

Prémium kollekciónk a legkifinomultabb keleti és modern szőnyegek széles választékát kínálja, mint például hagyományos gyapjú és selyem, törzsi, valamint a legújabb tervezésű modern darabokat.

Mutass többet

Casual

Kollekció

Casual kollekciónkban a legújabb design-, szín- és szövet-trendeket kínáljuk kiváló ár/érték arányban. Ez a sokoldalú és széles választék lehetővé teszi bármilyen enteriőr stílusos berendezését.

Mutass többet

Népszerű Premium kollekciók

  Colored Vintage

Vintage kollekciónk gondosan összeválogatott, kiváló minőségű, exkluzív perzsa szőnyegekből áll. Ha olyan kortárs stílusú szőnyeget keres, amelyben tökéletesen keverednek a hagyományos értékek a mai modern ízléssel, akkor ezek az festett Vintage szőnyegek tökéletesek az Ön számára!

Mutass többet

Ziegler  

Levegős és soha nem túlzsúfolt motívumaik a nyitottság és elegancia érzetét keltik. A manapság ismét népszerű új Zieglerek stílusa nagyszerűen illik napjaink különböző lakberendezési stílusaihoz.

Mutass többet

Népszerű Casual kollekciók

  Plush

Az eredeti és még mindig a legjobb. Öt új színnel bővítettük a legsűrűbb, legpompásabb, piacvezető shaggyt.

Mutass többet

Nova  

A Nova szőnyegek a kifinomult minták széles skáláját és a legújabb színtrendeket képviselik.

Mutass többet

Premium & Casual kiemelt termékek