×

Vásároljon kategória szerint

Szenvedélyünk az exkluzivitás és az eredetiség. Az idő szellemével haladva követjük és nagyra értékeljük a legújabb trendeket, ezáltal változatosságot és rugalmasságot kínálunk. Fedezze fel Premium és Casual kollekciónkat:

Premium

Kollekció

Prémium kollekciónk a legkifinomultabb keleti és modern szőnyegek széles választékát kínálja, mint például hagyományos gyapjú és selyem, törzsi, valamint a legújabb tervezésű modern darabokat.

Mutass többet

Casual

Kollekció

Casual kollekciónkban a legújabb design-, szín- és szövet-trendeket kínáljuk kiváló ár/érték arányban. Ez a sokoldalú és széles választék lehetővé teszi bármilyen enteriőr stílusos berendezését.

Mutass többet

Népszerű Premium kollekciók

  Kashmir Silk

A finom és harmonikus színek, valamint a puha és fényes felületük miatt csodálatos selyem szőnyegek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nappaliban, az étkezőben és különösen a hálószobában. Ragyogásuk titokzatos összjátéka lenyűgöző.

Mutass többet

Ziegler  

Levegős és soha nem túlzsúfolt motívumaik a nyitottság és elegancia érzetét keltik. A manapság ismét népszerű új Zieglerek stílusa nagyszerűen illik napjaink különböző lakberendezési stílusaihoz.

Mutass többet

Népszerű Casual kollekciók

  Aurora

Az Aurora szőnyegekkel csillogást varázsolhat bármely lakótérbe. A puha tapintás és a játékosan csillogó magas és alacsony szálak lenyűgöző hatást keltenek. A változatos absztrakt és geometrikus minták között biztosan lesz olyan, amelyik illik az Ön stílusához.

Mutass többet

Nova  

A Nova szőnyegek a kifinomult minták széles skáláját és a legújabb színtrendeket képviselik.

Mutass többet

Premium & Casual kiemelt termékek