×

Vásároljon kategória szerint

Szenvedélyünk az exkluzivitás és az eredetiség. Az idő szellemével haladva követjük és nagyra értékeljük a legújabb trendeket, ezáltal változatosságot és rugalmasságot kínálunk. Fedezze fel Premium és Casual kollekciónkat:

Premium

Kollekció

Prémium kollekciónk a legkifinomultabb keleti és modern szőnyegek széles választékát kínálja, mint például hagyományos gyapjú és selyem, törzsi, valamint a legújabb tervezésű modern darabokat.

Mutass többet

Casual

Kollekció

Casual kollekciónkban a legújabb design-, szín- és szövet-trendeket kínáljuk kiváló ár/érték arányban. Ez a sokoldalú és széles választék lehetővé teszi bármilyen enteriőr stílusos berendezését.

Mutass többet

Népszerű Premium kollekciók

  Kashmir Silk

A finom és harmonikus színek, valamint a puha és fényes felületük miatt csodálatos selyem szőnyegek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nappaliban, az étkezőben és különösen a hálószobában. Ragyogásuk titokzatos összjátéka lenyűgöző.

Mutass többet

Mirage  

Mirage kollekciónk a klasszikus és a kortárs design kombinációja izgalmasan kidolgozott részletekkel és eleganciával. Ezek a szőnyegek a legfinomabb gyapjúból készülnek, a bambusz selyemből készült motívumokat kézi munkával emelik kim, ami a felületen játékos térhatást eredményez.

Mutass többet

Népszerű Casual kollekciók

  Orion

Az Orion tökéletes választás ahhoz, hogy művészi önkifejezését életre keltse. Ha kifinomult, mégis modern szőnyeget szeretne, hogy eleganciát varázsoljon otthonába, az Orion kollekció a megfelelő választás. A puha felület, a finom színek és az absztrakt vintage minták egyszerűen elragadóvá teszik ezeket a szőnyegeket.

Mutass többet

Nova  

A Nova szőnyegek a kifinomult minták széles skáláját és a legújabb színtrendeket képviselik.

Mutass többet

Premium & Casual kiemelt termékek