cm
USD

Rendeléskövetés   |   Regisztráció   |   Bejelentkezés

Kosár (0)

MENÜ

FŐOLDAL
INSPIRÁCIÓK
A SZŐNYEGEKRŐL
Tapisept

SZAGTALANÍTÓ

ID Térfogat (ml) darab(szám) Elérhetőség Egységár
145 500 

Elérhető

$20.00

A kosárhoz való hozzáadáshoz kérjük, válasszon legalább 1 darabot.


Ár összesen:   $0

Szállítási díj megtekintése >

Termékleírás

Otthonunkban gyakran érezhetünk kellemetlen szagokat, melyek származhatnak ételtől, ember vagy háziállat okozta balesetektől, valamint a nyirkos lakás levegője is gyakran lehet dohos. A nemrég kiterített, új szőnyeg 'illata' sem sok ember számára kellemes. A TAPISEPT száműzi a kellemetlen szagokat, nem egyszerűen csak elnyomja azokat, hanem a szagmolekulát magába zárva éri el az azonnali légfrissítést anélkül, hogy bármilyen kárt okozna. A TAPISEPT illata semleges, a szőnyegekre, a bútorokra és az egészségre teljesen ártalmatlan, ezenkívül fertőtlenítő hatással is rendelkezik. 0.5 l hozzávetőlegesen 12-25 m² felületre elegendő.

Termékadatok

Azonosító (ID)145
NévTapisept
Súly0.60 kg
Térfogat500 ml

Használati utasítás - TAPISEPT

Fújja be bőségesen a szőnyeget a TAPISEPT spray-vel majd dolgozza bele alaposan egy nedves kefével vagy söprűvel. Godoskodjon róla, hogy a helyiség szellőzése megfelelő legyen, hogy a szőnyeg könnyebben száradhasson. Makacsabb esetekben ismételje meg a kezelést 2-3 nap múlva.
A TAPISEPT nem tartalmaz káros anyagot, szagtalan, a szagmolekulát magába zárva éri el az azonnali hatást. A spray a szőnyegen nem hagy nyomot, nem ragad, alkalmazása után rögtön újra a szőnyegre vagy a padlószőnyegre lehet lépni. A TAPISEPT megszáradva finom porrá változik és nyomtalanul kiporszívózható. Ha a bútorra kerül néhány folt belőle egy nedves ronggyal könnyen eltávolítható.

Figyelem: használat előtt kérjük, hogy alaposan olvassa el a használati utasítást és végezzen próbát a szőnyeg egy nem feltűnő részén az anyag stabilitásának és színtartósságának ellenőrzésére.

Az alábbiak is érdekelhetik
Tapiclear Tapiclear Tapicontramott Tapicontramott Tapi midi-set Tapi midi-set

Eddig megtekintett termékek

Tapisept