cm
HUF

Rendeléskövetés || (0) |

MENÜ

INSPIRÁCIÓK
A SZŐNYEGEKRŐL
FőoldalKiegészítőkMoly elleni védelem
Tapicontramott

MOLY ELLENI VÉDELEM

ID Térfogat (ml) darab(szám) Elérhetőség Egységár
144 500 

Elérhető

6 200 Ft

A kosárhoz való hozzáadáshoz kérjük, válasszon legalább 1 darabot.


Ár összesen:   0 Ft

Szállítási díj megtekintése >

Termékleírás

A TAPICONTRAMOTT egy biológiai molyriasztó és molyirtó spray. Rögtönható szer, amely bevonja a moly külső felületét, roncsolja légzőszervét valamint idegrendszerét. Gyors és eredményes rovarirtó szer, amely elpusztítja a lárvákat és azok tojásait is. A TAPICONTRAMOTT akár egy évig is távol tartja a molyokat. Hatásosan véd ezenkívül hangya, szőnyegbogár és azok petéi ellen is. 0,5 liter kb. 25 m² felülethez elegendő.

Termékadatok

Azonosító (ID)144
NévTapicontramott
Súly0.60 kg
Térfogat500 ml

Használati utasítás - TAPICONTRAMOTT

Fújja be a szőnyeget egy kisebb felületen a TAPCONTRAMOTT spray-vel majd alaposan kefélje bele a szőnyegbe. Ismételje meg ezt a folyamatot a szőnyeg teljes felszínén, de egyszerre mindig csak egy kisebb felületet kezeljen. Javasoljuk, hogy lehetőség szerint a szőnyeg hátoldalát is fújja át a spray-vel. Ha a moly megjelenik a szőnyegeken, akkor valószínű, hogy a lakás többi területén is megtalálható. Nagyon fontos, hogy ebben az esetben a lakásban található minden gyapjú tartalmú szőnyegen és bútoron végezze el a kezelést.

Figyelem: használat előtt kérjük, hogy alaposan olvassa el a használati utasítást és végezzen próbát a szőnyeg egy nem feltűnő részén az anyag stabilitásának és színtartósságának ellenőrzésére.

Az alábbiak is érdekelhetik
Tapiclear Tapiclear Tapi midi-set Tapi midi-set Tapisept Tapisept

Eddig megtekintett termékek

Tapicontramott