cm
HUF

Rendeléskövetés || (0) |

MENÜ

INSPIRÁCIÓK
A SZŐNYEGEKRŐL
FőoldalKiegészítőkSzőnyegápoló szett
Tapi midi-set

SZŐNYEGÁPOLÓ SZETT

ID Térfogat (ml) darab(szám) Elérhetőség Egységár
146 250+500  7 700 Ft

A kosárhoz való hozzáadáshoz kérjük, válasszon legalább 1 darabot.


Termékleírás

Minden, ami a szőnyegek és kárpitok tisztításához és karbantartásához szükséges. A TAPI MIDI-SET minden háztartás számára nélkülözhetetlen, segít megvédeni és fenntartani a lakberendezési tárgyak eredeti állapotát.

Szett tartalma:

  • 0,25 l TAPICLEAR széles spektrumú folteltávolító
  • 0,5 l TAPIGOLD speciális szőnyeg- és kárpittisztító sampon
  • Folteltávolító kefe
  • Filckendő
  • Tisztítási útmutató

Termékadatok

Azonosító (ID)146
NévTapi midi-set
Súly1.00 kg
Térfogat250+500 ml

Használati utasítás - TAPICLEAR

Használati utasítás - TAPIGOLD

A Tapigold segítségével rizikómentes tisztaságot biztosíthat szőnyegeinek, kárpitozott bútorainak és mindeközben a saját egészségét sem károsítja. A legérzékenyebb anyagok, mint például szizálkender,Tretford-kecskeszőr, a legfinomabb keleti vagy nepáli szőnyegek, selyem, gyapjú vagy vegyes szálakból szőtt design szőnyegek, bordűrkeretek is problémamentesen tisztíthatók a Tapigold folyadékkal, mely természetesen környezetkimélő összetételű és használata nem terheli vegyi anyagokkal a környezetet. A 0,5 literes flakon tartalma 12 - 25 m² tisztítására elegendő.

Kézi samponozás:
Alaposan porszívózza ki a szőnyeget/padlószőnyeget. Nedvesítse be vízzel a sisal-kefét, majd fújja be a TAPIGOLD-dal. Amennyiben a szőnyeg felülete erősen szennyezett a TAPIGOLD-ot fújja közvetlenül a szőnyegre. A samponozást a száliránnyal szemben végezze, és ügyeljen arra, hogy a kefe szálai kellően nedvesek legyenek. A szőnyeg „felszívóképességétől” és a szennyezettségétől függően előfordulhat, hogy a műveletet meg kell ismételni. A spray hatásosan tünteti el a foltokat, a piszokkal együtt finom, kiporszívózható kristályokká szárad, ami egyszerűen kiporszívózható, amikor a szőnyeg teljesen megszáradt. A száradás a szőnyeg vastagságától és a helyiség hőmérsékletétől függően 12 - 24 órát tarthat, de a tisztított felületre lépéssel várjunk még legalább 3-4 órát a teljes száradás után.

Érzékeny anyagok:
Ha könnyű gyapjúből van a kézzel szőtt szőnyeg vagy lazák a szálai, akkor a kefét csavarjuk bele a mellékelt kendőbe, melyet előzőleg megnedvesítettünk. Ebben az esetben a TAPIGOLD-ot ne a szőnyegre, hanem a kendőre fújjuk. Dörzsöljük nagyon finoman a szőnyeget a kedőbe csavart kefével, majd mossuk ki a kendőt és dörzsöljük finoman újra mindaddig, amíg a kendő tiszta nem marad. Ez a módszer alkalmazható szizálkender, juta, kókusz és egyéb érzékeny anyagok esetén.

Figyelem: használat előtt kérjük, hogy alaposan olvassa el a használati utasítást és végezzen próbát a szőnyeg egy nem feltűnő részén az anyag stabilitásának és színtartósságának ellenőrzésére.

Az alábbiak is érdekelhetik
Tapiclear Tapiclear Tapicontramott Tapicontramott Tapisept Tapisept

Eddig megtekintett termékek

Tapi midi-set