cm
HUF

Rendeléskövetés   |   Regisztráció   |   Bejelentkezés

Kosár (0)

MENÜ

FŐOLDAL
INSPIRÁCIÓK
A SZŐNYEGEKRŐL
FőoldalSzolgáltatások
Szolgáltatások
Széles választék

Óriási választék garantáltan a legalacsonyabb árakon!

Kollekciónk a legkifinomultabb keleti és modern szőnyegek széles választékát kínálja, mint például hagyományos gyapjú és selyem, törzsi, valamint a legújabb tervezésű modern darabokat. Célunk az, hogy vásárlóink érdeklődését a legkifinomultabb és legcsodálatosabb szőnyegekkel elégítsük ki, garantáltan a legalacsonyabb internetes áron. Számunkra a siker az Ön elégedettsége.

Visszavásárlási garancia

30 napos visszavásárlási garancia

Csak egy pár kattintás, és már ki is tudja választani a bútorához illő szőnyeget. Ha választott, csak rendelnie kell és mi pár napon belül - jóhírű szállító cégek segítsével - otthonába szállítjuk a kívánt darabot. Ha Ön nincs teljesen megelégedve a választott szőnyeggel, akkor azt 30 napon belül vissza tudja küldeni és mi az Ön igényeinek megfelelően vagy egy másik darabra cseréljük vagy pedig visszatérítjük a vásárlás összegét (tudjon meg többet a visszaküldési és -térítési feltételekről).

Ingyenes házhozszállítás

Gyors és ingyenes házhozszállítás az EU-ban!

180 000 Ft feletti rendelés esetén EU tagországokba a házhozszállítás ingyenes! EU-n kívüli kézbesítési címek esetében a házhozszállítás díját termékenként külön számojuk. A szállítási költséget a választott célország és a csomag súlya határozza meg. A házhozszállítás díjának kiszámításához válassza ki a terméket. (az ingyenes házhozszállítás feltételei).

Hűségbónusz

Vásároljon okosan Hűségbónusszal!

Regisztrált törzsvásárlóként ön részesülhet a HeavenRugs nyújtotta árkedvezményekből. Minden alkalommal, amikor webáruházunkban vásárol, bónuszpontokat kap. A bónuszpontokkal történő vásárlás esetén ön minden termékünkre további árengedményt kap, beleértve a már kedvezményes árral hirdetett termékeket is. Ezen felül, ha ön ajánl minket valakinek, aki ezután regisztrál és vásárol oldalunkon, köszönetünk jeléül 300 extra pontot ajándékozunk önnek.
Tervező csapat

Tervező csapatunk az Ön szolgálatában!

Hatalmas és széles választékú szőnyegkínálatunkból válassza ki azt a darabot, mely bútoraihoz legjobban illik vagy kérjen ingyenes telefonos tanácsadást, hogy szobája lakberendezési stílusához megtalálhassa a tökéletes szőnyeget. Küldjön fényképet vagy leírást szobájáról és engedje, hogy tapasztalt tervezőcsoportunk megvizsgálja bútorainak stílusát, a megfelelő szőnyegeket ajánlva az Ön pontos igényei szerint. Ingyenes információs vonalunk szintén az ön rendelkezésére áll tanácsadás szüksége esetén.
Vásárlási tanácsadás

Vásárlási tanácsadás

Minden a szőnyegekről internetes oldalunkon teljeskörű leírást talál a keleti szőnyegekről. Itt részletes információval szolgálunk a szőnyegekkel kapcsolatban, így Ön gondosan felkészülhet a vásárlásra.