cm
HUF

Rendeléskövetés || (0) |

MENÜ

INSPIRÁCIÓK
A SZŐNYEGEKRŐL
FőoldalKiegészítőkFolteltávolító
Tapiclear

FOLTELTÁVOLÍTÓ

ID Térfogat (ml) darab(szám) Elérhetőség Egységár
143 250 

Elérhető

4 700 Ft

A kosárhoz való hozzáadáshoz kérjük, válasszon legalább 1 darabot.


Ár összesen:   0 Ft

Szállítási díj megtekintése >

Termékleírás

A TAPICLEAR egy sokoldalú folteltávolító, mely minden szőnyegtulajdonos számára nélkülözhetetlen olyan balesetek esetére, amikor azonnali és alapos folteltávolításra van szükség. A TAPICLEAR mindenfajta foltot eltávolít, mint pl. gyümölcslé, tea, rozsda, vörösbor, kávé (80%-ig). A régebbi foltokat is eltávolítja, anélkül, hogy a szőnyeg elveszítené a színek élénkségét. A TAPICLEAR hatékonyan és hatásosan tünteti el a foltokat, miközben finom, kiporszívózható kristályokká szárad. Szintetikus, Tretford/kecskeszőr és gyapjú szőnyeghez egyaránt jól alkalmazható.

Termékadatok

Azonosító (ID)143
NévTapiclear
Súly0.30 kg
Térfogat250 ml

Használati utasítás - TAPICLEAR

Kanál-módszer
Ez a módszer egyszerű és hatékony valamint különösen ajánlott puha, velúr felületű szőnyegekre és szőnyegpadlókra egyaránt.
Csak a TAPICLEAR spray-re és egy egyszerű evőkanálra van szükség.
Fújja a TAPICLEAR spray-t közvetlenül a foltra és a kanál domború felével körkörösen masszírozza a szőnyegbe. Fordítsa meg a kanalat és óvatosan húzza végig a folt teljes felületén. A leoldott piszok a habbal együtt a kanál hátára csúszik. A TAPICLEAR hatásosan tünteti el a foltokat, miközben a piszokkal együtt finom, kiporszívózható kristályokká szárad.

Parafa/Kefe-filc-módszer (MIDISET vagy MAXISET-ben)
Ezzel a módszerrel kíméletesen és mégis rendkívül hatékonyan lehet eltávolítani a foltokat mind az érzékeny és sérülékeny anyagokból, csakúgy mint az olyan strukturált, szőtt felületekből mint pl. a kecskeszőr, a Kelim, a hurkolt padlószőnyeg vagy a padlófilc. Ehhez csak a TAPICLEAR spray-re, egy sima filckendőre és egy parafakockára (MIDISET) vagy kefére (MAXISET) lesz szüksége. Tegye a filckendőt a foltra és fújja be a spray-vel. Fogja a parafakockát (MIDISET) vagy a kefét (MAXISET) és tekerje rá a filckendőt, majd dörzsölje finoman a foltot, mintha radírozna. Ha a folt nem tűnt el teljesen, fújja rá a spray-t a kendő még egy tiszta felületére és újból radírozza át a felületet, amíg a folt el nem tűnik. Ezzel a módszerrel textil markerek (filctollak) és pecsétnyomok is eltávolíthatóak. A spray hatásosan tünteti el a foltokat, miközben a piszokkal együtt finom, kiporszívózható kristályokká szárad, ami egyszerűen kiporszívózható.

Figyelem: használat előtt kérjük, hogy alaposan olvassa el a használati utasítást és végezzen próbát a szőnyeg egy nem feltűnő részén az anyag stabilitásának és színtartósságának ellenőrzésére.

Az alábbiak is érdekelhetik
Tapicontramott Tapicontramott Tapi midi-set Tapi midi-set Tapisept Tapisept

Eddig megtekintett termékek

Tapiclear